group-114

Servicii

Executie si management

Consideram ca un management bun este drumul catre un proiect reusit, fapt pentru care ne concentram atentia asupra analizei proiectului, a dinamicii pietei de materiale si servicii, asupra tehnologiilor si optimizarilor in vederea obtinerii unor livrabile optime din punct de vedere COST/TIMP/SCOP.

In ceea ce priveste executia, stim ca nu se pot obtine rezultate optime decat abordand sistematic fiecare activitate, urmand o planificare riguroasa si alegand intotdeauna tehnologiile potrivite, materiale de buna calitate si personal calificat.

De aceea acordam o importanta deosebita acestor aspecte pentru a ne atinge obiectivele.

consultanta

Consultanta

Va puteti baza pe noi cand vine vorba de consultanta cu privire la investitiile pe care doriti sa le realizati. Serviciile noastre cuprind consultanta finaciara, solutii tehnice, optimizari ale solutiilor tehnice existente, solutii in vederea obtinerii autorizatiilor de functionare si management de proiect.

pancos-construct-221

Mentenanta

Oferim suportul nostru in vederea functionarii corespunzatoate a echipamentelor sau produselor, fie ca este vorba de lucrari executate de noi sau lucrari contractate doar pentru mentenanta.

Serviciile noastre de mentenanta se adreseaza in special zonelor de birouri si retail, insa pot fi extinse in toate domeniile de constructii.

mask-group-1

Proiectare

Proiectantii nostri vin in intampinarea necesitatilor dvs. Fie ca este vorba de proiectare in totalitate sau de colaborarea cu arhitectul general, suntem mereu receptivi la solicitarile dumneavoastra, urmarind sa optimizam solutiile in vederea reducerii costurilor si a obtinerii celor mai eficiente solutii.